Be wild, Feel free, let the wind blow your mind & let the sand tickle your toes

Gillende stemmetjes, lachende gezichtjes of een heerlijke knuffel, het is allemaal zo mooi...

Deze tijd is speciaal voor iedere papa en mama.
Probeer te genieten van elk klein moment, want deze tijd gaat veel te snel.

Hoe fijn is het als je deze tijd voor altijd vast kan leggen in je herinnering. Zet die tijd even stil en geniet van die kleine blote voetjes, lekkere dikke billetjes en onweerstaanbare oogjes, maar ook van de eigenwijsheid en driftbuien. Ze zijn maar zo kort klein..


Misschien niet alleen voor jezelf, maar ook voor opa of oma.
Of voor je kleintje later als hij of zij groot is. 
Ikzelf vind het nog steeds fijn om af en toe door de albums te bladeren die mijn moeder vroeger voor mij heeft gemaakt.

Nadat je de shoot hebt geboekt, neem ik contact met je op en plannen we de shoot in. De shoots vinden altijd in de ochtend plaats of tijdens het gouden uurtje. Dit omdat midden op de dag de zon te fel is en dit lelijke schaduwen in jullie gezichten kan maken. Ik stuur je mijn brochure met daarin allerlei tips en informatie over de shoot, bijvoorbeeld een kledingadvies, wat je alvast van te voren kunt doen etc..
De shoot vindt meestal buiten plaats in of rondom de duinen of stranden van Heemskerk. Natuurlijk is dit geen must, dus als je zelf een ander tof idee hebt, let me know!

Op de dag van de shoot maken we natuurlijk eerst gezellig kennis. Daarna loop ik altijd een rondje om de mooiste plekjes te bekijken,  even te zien waar het licht het mooist naar valt en om mijn spullen klaar te leggen. We bekijken de kleding die je mee hebt genomen, of die ik voor je meegenomen heb. We spreken alles nog door en ik vraag of jullie dingen nog extra belangrijk vinden. 

Dan gaan we beginnen:

Meestal start ik met het fotograferen van het hele gezin, vervolgens de eventuele broertjes en zusjes samen, alleen met papa en alleen met mama. Maar natuurlijk loopt het vaak heel anders omdat je eigenlijk gewoon niks kunt plannen met baby'tjes en kleine kinderen. En dat is helemaal prima! Ik ga mee met jullie flow!
Tijdens de shoot is er genoeg tijd om even wat te drinken of te eten en een knuffel hoort er ook lekker bij. Samen met de broertjes en zusjes is er ook altijd tijd voor gekkigheid. Zo kan ik de traditionele beelden maken, maar zeker ook de spontane, vrije & wilde beelden, die zo veel meer zeggen..

Jullie avontuur, jullie herinneringen..

De shoot duurt ongeveer 1.5 uur. Soms lukt alles en zijn we eerder klaar, soms niet en blijf ik gewoon wat langer, geen probleem.

(Als je tussentijds vragen hebt kan je mij altijd bellen of appen om even te overleggen).

Als ik de beelden heb gemaakt die ik jullie zo gun pak ik mijn spullen weer in en vertrek richting huis. Daar stel ik alle beelden direct veilig. Na 2.5 week kunnen jullie de mooiste beelden in mijn stijle bewerkt, via een online galerij bekijken. Daarin kunnen jullie de foto's kiezen die jullie graag willen ontvangen. In ditzelfde programma kun je ook de foto's kiezen die je terug wilt zien in je album.

Cherish the memories 


-Brochure met adviezen en tips ter voorbereiding op de shoot

-Mogelijkheid tot gebruik van client closet

- Goede begeleiding tijdens de shoot

- Alle beelden van de shoot bewerkt te zien in een online gallerij

-Hoogtepunten van de shoot zelf uit te kiezen 

-Mini album 

-Reiskosten binnen een straal van 25 km vanaf heemskerk


Family shoot Inclusief:

Investering:

€299,-

€379,-

€339,-

Werkwijze :

na de shoot :

Aantal bewerkte beelden: 25

Aantal bewerkte beelden: 45

Aantal bewerkte beelden: 65