Over mij

Hoi, leuk je te ontmoeten, mijn naam is Nicole

En dit is de basis. Mijn basis.

Momenteel ben ik al 14 jaar samen met mijn vriend Jeffrey. Ooit hebben wij elkaar voor het eerst gezien in de sneeuw. Of eigenlijk in een kroeg in Gerlos (in de sneeuw klinkt wat romantischer, vind je niet?). Op dat moment studeerde ik nog en woonde ik in Amsterdam. Enige tijd daarna gingen we samenwonen in Heemskerk, dat dorp waar mijn roots liggen, en werd ik zwanger.
Gijs is onze eerste zoon, opgevolgd door Bobbie, de tweede jongen. Niet snel daarna kwam daar Jackie bij en was ons gezin compleet. 
Vaker dan ooit besef ik mij dat het bijzonder is dat we gezond zijn, van elkaar houden en omringt worden door fijne vrienden en familie.

We houden als gezin heel erg van gezelligheid, buiten zijn en skieën.

Twee jaar geleden kochten we een oude Mercedes camper en begon het avontuur. Met elkaar en hond Hollie gaan we erop uit en beleef ik toch nog het nostalgische gevoel van avonturieren.

Life 
is 
beau-
ti-
full

In love with the beach, misty woods, lovely sunsets and stormy days

Mijn doel? 

Fotograferen vanuit mijn hart.

Elke sessie is een blanco canvas voor mij-  in kleur gezet door jou. 

                                                             
                                                             In de wereld waarin wij nu leven gaat de tijd misschien wel sneller dan ooit. Dit is de tijd om te investeren, investeren in je herinneringen. Voor nu, maar zeker ook voor later... Emoties en zintuigen weer even terugbrengen naar het verleden, ik wil het graag voor je doen.

Tijdens mijn werk doorloop ik verschillende fases. We beginnen met het vastleggen van de traditionele beelden. Door met mijn gevoel mee te gaan belanden we in een creatieve stroom.
Hier vervaagd de grens tussen een eenvoudige foto en innerlijke kunst.


Tijdens de shoot  zorgen we er samen voor dat je opnieuw de liefde ervaart, trots bent en uit je comfort-zone durft te stappen....

           
Nicole de Ruijter Fotografie

Je herinneringen vasthouden.

Investeer in je gevoel &   herinneringen

Feel wild 

Laat
mij
Jouw
authen-
ti-
citeit
vast
leggen

........een avontuurlijke tocht die je nooit vergeet

Ik ben 36 jaar oud, moeder van de drie leukste kinderen en partner van Jeffrey. Mijn vriendinnen kennen mij niet anders dan met een camera om mijn nek. Waar ik was, was mijn camera.
Toen nog volledig onbezorgd hield ik van avontuur; reizen, surfen, duiken, skieën, paardrijden, liften etc., maar ook dingen doen waarvan ik wist dat ze misschien niet altijd slim waren, maar die ik toch niet kon laten. Hoewel ik enige tijd in onze hoofdstad heb gewoond, heb ik mijzelf altijd meer thuis gevoeld in de natuur.
Ik ben in Amsterdam afgestudeerd in de Orthopedagogische Wetenschappen.
De doelgroep en het werk vond en vind ik nog steeds heel interessant en , maar ik merkte dat ik niet kon ademen in het systeem. Het systeem dat zo vaak faalt en waar ik geen vat op had.

Ik wilde vrij zijn.....

Wat wilde ik?, ik wilde doen wat ik het allerliefst deed...fotograferen.
Maar hoe dan, wat had ik nodig, waar moest ik beginnen?

Gewoon bij het begin.
En zo ontstond:

Een aantal beleefde avonturen:

Plantages (Ubud)

Bromo (Java)

Surfen (Indonesie)

Duiken (Thailand)

Looking for whales (Iceland)

met mijn 2 lieverds 

Iceland

Iceland

Iceland

Iceland

Maar ook lekker festivallen in eigen land

Met onze camper door Frankrijk