The baby noises, the lovely smell and all the different facial expressions.......

De geluidjes, de geur, de verschillende uitdrukkingen in de gezichtjes, het is allemaal zo mooi...

Deze tijd is speciaal voor iedere papa en mama.
Probeer te genieten van elk klein moment, want deze tijd gaat veel te snel.

Hoe fijn is het als je deze tijd voor altijd vast kan leggen in je herinnering. Zet die tijd even stil en geniet van het eerste lachje, of die oogjes die steeds meer open zijn en jullie uiteindelijk gaan herkennen..


Misschien niet alleen voor jezelf, maar ook voor opa of oma.
Of voor je kleintje later als hij of zij groot is. 
Ikzelf vind het nog steeds fijn om af en toe door de albums te bladeren die mijn moeder vroeger voor mij heeft gemaakt.

Nadat je de shoot hebt geboekt, neem ik contact met je op en vraag ik je om in de eerste dagen na de bevalling contact met mij op te nemen. (ik plan de newborn shoots ongeveer 14-20 dagen na een 'normale' bevalling in). Ik stuur je mijn brochure met daarin allerlei tips en informatie over de shoot, bijvoorbeeld een kledingadvies, wat je alvast van te voren kunt doen etc..
De shoot vindt altijd bij jullie thuis plaats, omdat het fijn en rustgevend voor ouders is om in hun vertrouwde omgeving te kunnen blijven in deze vaak nogal hectische tijd.

ALs ik bij jullie ben ga ik jullie natuurlijk eerst feliciteren en het kleine wondertje bekijken. Daarna loop ik altijd een rondje door het huis om de mooiste plekjes te bekijken,  even te zien waar het licht het mooist naar binnen valt en om mijn spullen klaar te leggen. We spreken alles nog door en ik vraag of jullie dingen nog extra belangrijk vinden. 

Dan gaan we beginnen:

Meestal start ik met het fotograferen van het hele gezin, vervolgens de eventuele broertjes en zusjes samen met de baby, de baby alleen, alleen met papa en alleen met mama. Maar natuurlijk loopt het vaak heel anders omdat je eigenlijk gewoon niks kunt plannen met baby'tjes en kleine kinderen. En dat is helemaal prima! Ik ga mee met jullie flow!
Tijdens de shoot is er genoeg tijd om je kindje te voeden, een schone luier te geven of eventueel te troosten. En gewoon even knuffelen hoort er ook lekker bij. Samen met de broertjes en zusjes is er ook altijd tijd voor gekkigheid. Zo kan ik de traditionele beelden maken, maar zeker ook de spontane, vrije & wilde beelden, die zo veel meer zeggen..

Jullie avontuur, jullie herinneringen..

De shoot duurt ongeveer 2.5 uur. Soms lukt alles en zijn we eerder klaar, soms niet en blijf ik gewoon wat langer, geen probleem.

(Als je tussentijds vragen hebt kan je mij altijd bellen of appen om even te overleggen).

Als ik de beelden heb gemaakt die ik jullie zo gun pak ik mijn spullen weer in en vertrek richting huis. Daar stel ik alle beelden direct veilig. Na 2.5 week kunnen jullie de mooiste beelden in mijn stijle bewerkt, via een online galerij bekijken. Daarin kunnen jullie de foto's kiezen die jullie graag willen ontvangen. In ditzelfde programma kun je ook de foto's kiezen die je terug wilt zien in je album.

Cherish the memories 


-Brochure met adviezen en tips ter voorbereiding op de shoot

-Mogelijkheid tot gebruik van client closet

- Goede begeleiding tijdens de shoot

- Alle beelden van de shoot bewerkt te zien in een online gallerij

-Hoogtepunten van de shoot zelf uit te kiezen 

-Mini album 

-Reiskosten binnen een straal van 25 km vanaf heemskerk


Newborn shoot Inclusief:

Investering:

€339,-

€399,-

€369,-

Werkwijze :

na de shoot :

Aantal bewerkte beelden: 25

Aantal bewerkte beelden: 65

Aantal bewerkte beelden: 45